2010-09-13 15:29:33• hírek • Szatmár.ro

Játék és jókedv az első napon

Hétfőn délelőtt az óvodások számára is megkezdődött a tanév: a kicsik számára játáékkal és ismerkedéssel telt el az első nap.

A szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Iskolaközponthoz tartozó német és magyar tannyelvű óvoda évnyitóját reggel kilenc órától rendezték meg.

A tanintézmény dísztermét virágillat és vidám gyerekzsivaj töltötte be az első napon, ahol az ünneplőbe öltözött kicsiket és hozzátartozóikat Lieb Andrea, az óvoda vezetője köszöntötte, aki nagyon jó és sikeres évet kívánt az óvoda közösségének.

A rövid köszöntő után Román János római katolikus pap mondott évkezdő imát három nyelven - magyarul, románul és németül - is, majd egy latin nyelvű áldással indította útjára a tanévet kezdő kicsiket.

A rövid megnyitó után az apróságok birtokba vehették a termeiket, ahol szinte azonnal vidám játék kezdődött. Az óvodában egyébként két új kiscsoport indult: a magyar tannyelvű Halacskák csoportja (Csoma Éva és Hársfalvi Veronika óvónők vezetésével), és a német nyelvű Pillangók csoportja (Márton Edit és Kardos Ramóna óvónők vezetésével).


Az óvodásoknak is megkezdődött a tanév
Az óvodásoknak is megkezdődött a tanév


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: